Στην εταιρεία μας είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη ποιοτικής εξυπηρέτησης των ασθενών μας και των επαγγελματιών υγείας που μας εμπιστεύονται. Οι αρχές και οι στόχοι  μας βασίζονται στους ανθρώπους μας, που είναι και η σημαντικότερη κινητήριος δύναμη για τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας μας.

Σύμφωνα με την καταγραφή της ICAP Leading Employers in Greece 2019, η εταιρεία μας βρίσκεται στην 1η θέση σε αριθμό εργαζομένων του κλάδου μας, με βάση τα έτη 2017-2018 και τα έτη 2016-2017.

Η ομάδα μας αριθμεί  420 άτομα σε όλη την Ελλάδα, και οι νέες προσλήψεις αφορούν στις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων
  2. Υπάλληλοι Γραφείου
  3. Logistics

Αν θέλετε να δηλώσετε υποψηφιότητα για τις θέσεις εργασίας που προκύπτουν παρακαλούμε να αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα  στο careers@mavrogenis.com* αναφέροντας τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει.

Διαδικασία Πρόσληψης

Από τη στιγμή που θα μας αποστείλετε βιογραφικό, είτε μέσω πλατφόρμας αγγελιών είτε άμεσα στο careers@mavrogenis.com*,  η διαδικασία που ακολουθείται είναι η παρακάτω:

  1. Αποστολή πλήρους βιογραφικού σημειώματος
  2. Αν προεπιλεγεί το βιογραφικό σας θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε μία ομαδική παρουσίαση της εργασίας, προκειμένου να πληροφορηθείτε αναλυτικά για το αντικείμενο εργασίας, τον τρόπο προσέγγισής μας, αλλά και να διασφαλίσετε ότι σας ταιριάζει η εργασία που προσφέρουμε.
  3. Ατομικές συνεντεύξεις και tests δεξιοτήτων.
  4. Γραπτή απάντηση σε όλους τους υποψηφίους που έχουν προεπιλεγεί για συνέντευξη, είτε είναι θετική είτε αρνητική, εντός εύλογου και προσδιορισμένου χρονικού διαστήματος.
  5. Διατήρηση του βιογραφικού των υποψηφίων που έχουν επιλεγεί για συνέντευξη για διάστημα μέχρι 1 έτους, για πιθανό επόμενο άνοιγμα θέσης εργασίας.

Ευκαιρίες Εξέλιξης

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, τα στελέχη μας αναπτύσσονται και εξελίσσονται μέσα από τις δομές της εταιρείας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από διαδικασίες εκπαίδευσης και θεσμοθετημένης αξιολόγησης. Με τον τρόπο αυτό διατηρείται η συνέχεια, η γνώση και η εμπειρία που αποκτάται κατά την άσκηση της εργασίας, ενώ δίνονται ευκαιρίες για την ανάδειξη των ικανοτήτων του ατόμου στη διοίκηση και την ηγεσία. 

Πρακτική Άσκηση

Θεωρούμε ότι η εκπόνηση Πρακτικής Άσκησης είναι μία ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους επαγγελματίες της επόμενης γενιάς, ενώ ταυτόχρονα θα τους εμφυσήσουμε αξίες που λειτούργησαν θετικά για την πορεία της εταιρείας μας.

Για να κάνετε αίτηση για την εκπόνηση πρακτικής άσκησης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις ανοιχτές θέσεις που καταχωρούμε στο Κεντρικό Σύστημα Πρακτικής Άσκησης ΑΤΛΑΣ (https://atlas.grnet.gr ), καθώς και τις αγγελίες που αναρτούμε στα Γραφεία Πρακτικής Άσκησης και στις Ανακοινώσεις των sites των Σχολών.


* Μπορείτε να δείτε τους όρους και προϋποθέσεις εχεμύθειας των υποψηφίων συνεργατών πατώντας εδώ.