Η Coloplast, μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, προσφέρει πάνω από 60 χρόνια εξειδικευμένα προϊόντα με σκοπό να διευκολύνει τη ζωή των ατόμων με πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες παθήσεις ή καταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Coloplast μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.coloplast.gr.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων

Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα με στόχο να είμαστε στο πλευρό του επαγγελματία υγείας ώστε να του προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τους ασθενείς του, αλλά και δίπλα στον χρήστη των προϊόντων μας ώστε να τον βοηθήσουμε να εντάξει τα προϊόντα μας στην καθημερινότητά του από την πρώτη στιγμή. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας εκπαιδεύονται διαρκώς ώστε να γνωρίζουν τις νέες τάσεις στους τομείς που ασχολούμαστε για να μπορούν να στηρίζουν σωστά με γνώση και εμπειρία τόσο τους επαγγελματίες υγείας όσο και τους χρήστες των προϊόντων μας.

Εξειδικευμένο Νοσηλευτικό Προσωπικό

Εξειδικευμένο Νοσηλευτικό Προσωπικό

Μετά την αποχώρηση των χρηστών από το νοσοκομείο, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό έχει τη δυνατότητα να τους εκπαιδεύσει στη μέθοδο του διαλείποντος καθετηριασμού, του υψηλού αυτοϋποκλυσμού καθώς και στη σωστή εφαρμογή των προϊόντων στομίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Επιπλέον, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ή αντιμετωπίζουν κάποια δυσκολία στην εφαρμογή, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας να τους επισκεφτούν στο σπίτι για να δώσουν λύση.

Τμήμα Ενημέρωσης & Υποστήριξης

Τμήμα Ενημέρωσης & Υποστήριξης

Στο τμήμα αυτό μπορούν να καλούν οι χρήστες των προϊόντων σε γραμμή χωρίς χρέωση ώστε να λύνουν απορίες τους σχετικές με τα προϊόντα, την αποζημίωσή τους και τον τρόπο προμήθειάς τους από εμάς. Ο κάθε χρήστης έχει ένα προσωπικό συνεργάτη που είναι αρμόδιος να τον εξυπηρετήσει. Στο τμήμα επικοινωνούμε με κάθε χρήστη των προϊόντων μας για την έγκαιρη ενημέρωση για νέα συνταγογράφηση καθώς και για ενημέρωσή του για τον χρόνο παραλαβής της επόμενης παραγγελίας του. Επίσης, φροντίζουμε να τους καλούμε σε μηνιαία βάση για να αντιμετωπίζουμε άμεσα τυχόν παράπονα και να διασφαλίσουμε ότι είναι ικανοποιημένοι από τη χρήση των προϊόντων και ότι καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες τους.

Δωρεάν Αποστολή Προϊόντων

Δωρεάν Αποστολή Προϊόντων

Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο διανομής. Παραδίδουμε τα προϊόντα στον τόπο που επιθυμεί ο πελάτης μας μέσα σε 24 ώρες εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές, όπου η παράδοση γίνεται συνήθως μετά από 48 ώρες χωρίς πρόσθετο κόστος για εκείνον.