Στην εταιρεία μας αναζητούμε τους καλύτερους υποψηφίους για να ενταχθούν και να ενισχύσουν τις ομάδες πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ο Εξειδικευμένος Σύμβουλος Πωλήσεων στην εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός συνεργάτης για τους επαγγελματίες υγείας και ένας εξειδικευμένος άνθρωπος για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους. Ζητάμε ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν σταδιοδρομία σε μία ομάδα πωλήσεων με πολύ υψηλούς και απαιτητικούς στόχους, τόσο ποιοτικούς, όσο και ποσοτικούς. Θέλουμε ανθρώπους με υψηλό επαγγελματισμό, ενέργεια και προσανατολισμό στον στόχο, παράλληλα με δεξιότητες άψογης εξυπηρέτησης των ασθενών, προσήλωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και ευαισθησίας στις ατομικές ανάγκες κάθε ασθενούς.   Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρείας εκπαιδεύονται κατά την πρώτη περίοδο μετά την πρόσληψή τους από ομάδα εκπαιδευτών στην οποία συμπεριλαμβάνονται και επαγγελματίες υγείας, με σκοπό να είναι πλήρως καταρτισμένοι για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα.

Ο υποψήφιος Σύμβουλος Πωλήσεων στην εταιρεία μας θα πρέπει να γνωρίζει ότι η δημιουργία πραγματικών σχέσεων εμπιστοσύνης και φροντίδας, τόσο με τους επαγγελματίες υγείας, όσο και με τους ασθενείς και το περιβάλλον τους, κάνει ξεχωριστό το αντικείμενο εργασίας μας και αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα που παρέχει η εταιρεία μας στα 30 χρόνια λειτουργίας της.


Αποστολή Βιογραφικού


Αν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην ομάδα μας, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας, χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα. Επιλέξτε το βιογραφικό σας και στη συνέχεια επιλέξτε Αποστολή.
*Τα βιογραφικά εξετάζονται, όταν προκύψει νέα θέση εργασίας στην εταιρεία μας και διατηρούνται, σύμφωνα με την πολιτική μας, για 1 χρόνο.Λάβαμε το βιογραφικό σας, ευχαριστούμε.
Προέκυψε κάποιο σφάλμα δοκιμάστε ξανά.